benjamin serious requestWeer een leuke actie voor 3FM Serious Request: de Roosendaalse kunstenaar Benjamin Scheltema veilt voor 3FM Serious Request zijn schilderij ‘WeAre’. Uniek, want er is er maar één van. Binnenkort hangt deze geweldige explosie van kleuren misschien bij jou thuis aan de muur!

Na het schrijven van zijn korte verhalen genaamd ‘Hoofdreizen’ ontdekte Benjamin dat hij niet zonder kleur in zijn leven kan. Dit doek is zijn antwoord daarop. ‘WeAre’ symboliseert drukte, gekte, arm en rijk, aldus Benjamin. Een mooie link met het doel van 3FM Serious Request dit jaar: kinderen in conflict- en oorlogsgebieden. Het doek is 150 x 210 cm. Ben jij de hoogste bieder? Dan komt dit prachtige schilderij jouw kant op. Met je bod steun je meteen 3FM Serious Request. Bieden kan hier.

Jan van de Straat

schoen mascolori

Benjamin gaat als een speer! Je hebt hem misschien rond zien rijden in de beschilderde RangeRover waarmee hij een landelijke ontwerpwedstrijd won, hij werkt regelmatig op Ibiza en heeft ook het ontwerp voor de menukaart van restaurant The Jane van Sergio Herman in Antwerpen gemaakt. Binnenkort komt een door hem ontworpen schoen voor Mascolori op de markt én een gave t-shirtlijn samen met NewStyle. Vandaag was Jan van de Straat van het NPO1 radioprogramma De Nieuws BV in het atelier van Benjamin Scheltema. Je kunt de uitzending hier terugluisteren.