bravo24-fraaiprojecten-rdazzle-roosendaalGezellig samen ‘pitsen’ van het zelfde bord, oftewel shared dining. dat is het idee achter Bravo24, het restaurant bij Indoor Skydive op De Stok. ‘Dare to share’ is het motto. Iedereen bestelt een bord of plankje met lekkers en je prikt lekker van elkaars bordje mee. Hardcore delers bestellen met zijn allen een grote pan macaroni of paella. Ook leuk is Deel ’n Plank: warme en koude gerechtjes op een super grote plank.

  bravo24-fraaiprojecten-rdazzle-roosendaal

  bravo24-fraaiprojecten-rdazzle-roosendaal

  bravo24-fraaiprojecten-rdazzle-roosendaal

  bravo24-rdazzle-roosendaal


Bravo24 is het nieuwe restaurant van de mensen van het Hooihuis. Het heeft een supergave inrichting gekregen met veel stoere industriële en vintage elementen. Natuurlijk hangt er een groot vliegtuig midden in de zaak. Het is alsof er een restaurant is ingericht in een oude vliegtuigloods, waar je zit te eten op stoere banken tussen de rekken vol olievaten. Op de kaart staan eenvoudige gerechten met als basis pure ingrediënten van topkwaliteit. Stoer eten in een stoere tent!

Vliegende start met Club24

Animated GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & Share this Animated GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Bravo24 is al een tijdje open, maar krijgt 6 oktober een vliegende start met Club24, een spetterende openingsparty met verschillende dj’s, een spetterende lichtshow en dansers op de bar. Vanaf 21.30 is iedereen welkom. Bob Bakker van Bravo24: ,,Toen we hier begonnen dacht ik meteen: in deze tent wil ik vier keer per jaar een knalfeest gaan geven voor mensen zoals wij, die niet iedere week meer vol gas gaan.’’

  bravo24-fraaiprojecten-rdazzle-roosendaal

  bravo24-fraaiprojecten-rdazzle-roosendaal

  bravo24-fraaiprojecten-rdazzle-roosendaal

Shared dining is in en hartstikke gezellig als je met een groep uit eten gaat. ,,Ik doe dat overal’’, zegt Bob Bakker. ,,Iedereen bestelt waar hij trek in heeft, dat wordt weggezet en dan proeven we van alles.’’ Dat concept is bij Bravo24 helemaal uitgewerkt. met als basis eenvoudige gerechten met pure ingrediënten van topkwaliteit. Bijvoorbeeld in de tafel van 24 (voor 8 personen): een drie-gangenmenu beginnend met een snackplank, pannen soep met brood en 4 XXL-gerechten om te delen. Als dessert is er weer een grote plank, nu met allerlei zoete lekkernijen. Ook heel leuk is Vaten voor Maten. Dan zit je met je ‘maten’ (kunnen natuurlijk ook vrouwen zijn!) rond een groot vat gevuld met ijs en grote flessen speciaalbier. Ben je niet zo van het delen? Gewoon met zijn tweetjes elk van je eigen bord eten, kan natuurlijk ook bij Bravo24.

bravo24_daretoshare-kaart-rdazzle-roosendaal

Spelen en delen

Naast Bravo24 is een groot terras met een tent die heel geschikt is voor feesten en borrels. Voor de actievelingen is er, onder het motto ‘Spelen en delen’ van alles te doen: een kubb-spel, je kunt houtblokken stapelen of een balletje trappen op het voetbalveldje.

Op de hoogte blijven? Volg Bravo24 op Facebook.

Foto’s: fraaiprojecten.nl, Fleur van der Plas