80DB _Original_Wim Vromans_Rdazzle_Roosendaal

  80DB Original_Wim Vromans_Rdazzle_Roosendaal

  80DB Original_Wim Vromans_Rdazzle_Roosendaal


(sponsored blogpost) – Een jas die je laat lezen én luisteren. Dat noemen wij met recht een slimme jas! ‘The intelligent jacket’ van het franse merk 80DB Original is een hip en warm winterjack voor stoere vaders én zoons met een bijzonder foefje: ingebouwde oortjes voor elke telefoon (behalve de Iphone7 natuurlijk). De oordopjes zijn verwerkt in de ritssluiting. Je kunt met deze jas niet alleen muziek luisteren, maar ook handsfree bellen!

  80DB_Wim Vromans_Rdazzle_Roosendaal

  fullsizerender-1

  80DB_Wim Vromans_Rdazzle_Roosendaal

Wim Vromans verkoopt de jassen als enige in Roosendaal. Hij kwam ze op een beurs tegen en was gelijk razend enthousiast. ,,Ik heb er echt enige moeite voor moeten doen om ze in de winkel te krijgen’’, vertelt hij. Ook heel leuk: de popart-print in de binnenkant van de jas. Daar wordt met een stripverhaal in het Frans en in het Engels het verhaal van de jas vertelt. ,,De oortjes hebben een hoogwaardige geluidskwaliteit’’, belooft hij. 80DB staat voor 80 decibel en dat is het maximale volume dat je oren zonder gehoorbeschadiging aankunnen.

  80DB_Wim Vromans_Rdazzle_Roosendaal

  fullsizerender-12

  80DB_Wim Vromans_Rdazzle_Roosendaal

Popart-doos

De ‘intelligente jas’ van 80DB Original is bij Wim Vromans verkrijgbaar in vier kleuren en in de maten S tot 3XL. Er zijn overigens ook dames- en kindervarianten op de markt. De jas is wind- en waterdicht en lekker warm dankzij een innovatieve vezel die qua comfort en isolatie natuurdons benadert. Maar dan met een handig extraatje: de jas kan gewoon in de wasmachine en de droger.

80DB Original heeft het vernieuwende concept tot in de kleinste puntjes doorgevoerd. Je krijgt de jas in een kekke popart-doos waarin je ook een kraslot vindt. Daarmee maak je kans op een echte 80 DB Original Headset.

Foto’s: 80DB Original, Fleur van der Plas