Nergens in Roosendaal kom je zo snel in de kerstsfeer als bij De Wilde Wingerd. Ook dit jaar hebben Rob en Frank in de winkel weer een heerlijk decembersfeertje gecreëerd. Je ziet er prachtige stukken en leuke woonaccessoires, allemaal rond het centrale kerstthema van De Wilde Wingerd: Jugendstil!

Altijd fijn om rond de kerst even inspiratie op te doen bij de Wilde Wingerd. Rob en Frank hebben ook dit jaar alles uit de kast getrokken. Zelfs de muren kregen een andere kleur: een prachtig, vergrijsd groen. Het eerste wat je opvalt is het grote Jugendstil-ornament dat De Wilde Wingerd speciaal heeft laten maken.
jugenstil kerstballen

Jugendstil

Natuurlijk staan er heel veel prachtige kerststukken. Jugendstil is een elegante stijl met een rijk en warm kleurgebruik. Je ziet veel kerstdecoraties in roze, turquoise en donkerrood, met goudkleurige accenten. Prachtige kerstballen met een mozaiek-achtig uiterlijk, maar ook luciferdoosjes en hele mooie antieke avondtasjes met glaskralen en heerlijke geurkaarsen om het sfeertje af te maken.

  IMG_4239

  IMG_4241

  IMG_4242

  IMG_4249

Ook hier zie je dat je met een paar echt mooie accenten je huis al prachtig in kerstsfeer kunt brengen. En natuurlijk ook het nodige groen. Ook met een paar mooie stukken kom je al een heel eind, heb je niet eens een boom nodig. Ook leuk: heel veel takken rechtop in een hoge vaas en die versieren met lichtjes en kerstdecoraties. Kijk naar de foto’s voor een idee van de kerstsfeer bij De Wilde Wingerd. Maar ga vooral ook een keer in de winkel kijken. Ben je gelijk helemaal in de kerststemming!

  IMG_4233

  IMG_4236

  IMG_4244

  IMG_4245

  IMG_4246

Meer weten? Volg De Wingerd op Facebook!

Fotografie: Fleur van der Plas