Desoto-shirts-wim-vromans-rdazzle-roosendaal

    Desoto-shirts-wim-vromans-rdazzle-roosendaal

    Desoto-shirts-wim-vromans-rdazzle-roosendaal

(sponsored blogpost) – Lekker bewegen en overhemden: die twee gingen nooit goed samen. Tot nu! De nieuwe overhemden van Desoto zijn van gebreid materiaal, 100 procent katoen en hebben een unieke, inventieve pasvorm. Resultaat: alsof je in je favoriete polootje naar je werk gaat!

If you move, you need a shirt that moves with you

,,Eens in de vier, vijf jaar komt er iets op de markt dat de boel volledig op zijn kop zet. Dit is er zo eentje’’, zegt Wim Vromans van Vromans Herenmode, de enige plek in Roosendaal waar de Desoto overhemden te koop zijn. Desoto heeft zelfs patent aangevraagd op de bijzondere combinatie van materialen en modellen.

Desoto-shirts-wim-vromans-rdazzle-roosendaal

Jersey shirts in een overhemdmodel waren er al wel, maar die hadden nooit de strakke uitstraling en slimme pasvorm van de shirts. ‘If you move, you need a shirt that moves with you’ is de filosofie van Desoto. Zo ontstond de bijzondere pasvorm, zonder irritante schoudernaden. Stel je voor dat je dit draagt bij zo’n mooi sneaker suit waarover we al eerder schreven. Je ziet er tip top uit, maar het zit zo comfortabel dat het voelt alsof je joggingpak draagt. En dan vergeten we nog een niet onbelangrijk voordeel te noemen: strijkvrij!

Getailleerde pasvorm

Desoto-shirts-wim-vromans-rdazzle-roosendaal

De shirts van Desoto zijn ontworpen in Italië en dat zie je aan de getailleerde pasvorm. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende minimalistische streep- en ruitdessins in voornamelijk wit en blauw. Ondanks het comfortabele materiaal hebben ze een nette uitstraling. ,,Je kunt het aan als chique hemd bij een pak, maar bij een jeans voelt het aan als een polootje met lange mouwen’’, vindt Wim Vromans. Zijn klanten zijn razend enthousiast over het revolutionaire overhemd, zegt hij. ,,We verkopen ze aan alle leeftijden, van 18 tot 88. Ook handig: ze zijn er in heel veel maten, van XS tot 2XL.’’

Desoto shirts (vanaf 79,95 euro) zijn verkrijgbaar bij Wim Vromans Herenmode, Markt 10.
Op de hoogte blijven? Volg Wim Vromans op Facebook.

Foto’s: Desoto