10 AVONDEN, 20 GASTEN, GEMENGD GEZELSCHAP, UNIEK TAFELDECOR,
CULINAIRE ACHTBAAN, EERLIJKE PRODUCTEN, BIJZONDERE LOCATIEfoodstorieslogoFOODSTORIES_sssst foto

Een leuk speels logo, twee leuke meiden en een geheimzinnige formule, dat triggerde ons natuurlijk om contact op te nemen met Mariëlle en Marloes, de bedenkers van dit creatieve en unieke concept!

Nu, aan de vooravond van het eerste pop-up diner, zitten er twee dol enthousiaste maar ook nerveuze dames voor mij die hun verhaal en schitterende food-foto’s als een waterval op tafel gooien en van de hak op de tak springen. De proefavond was een enorm succes, de geheime locatie is top en het concept werkt!

Food Stories by M&M is ontstaan tijdens de voorbereidingen voor de NY Marathon voor de CliniClowns in 2016. Als actie voor dit goede doel hebben Mariëlle en Marloes vol passie en energie een aantal bijzondere en eigentijdse Italiaanse diners georganiseerd. Na alle lovende reacties over dit initiatief was het een logisch vervolg om samen een nieuw concept te ontwikkelen namelijk Food Stories by M&M.

Mariëlle en Marloes vormen samen het enthousiaste duo van dit culinaire concept. Ze creëren samen verrassende gerechten, waarbij het perfecte samenspel van spannende smaakcombinaties en unieke ingrediënten van bijzondere leveranciers is gezocht. Stuk voor stuk leveranciers uit de buurt en vol passie voor hun product. Elke gang wordt geserveerd met een eigentijds en grensverleggend decor op tafel.

We dagen de mensen uit

om het gerecht op een andere

manier te beleven!

Achter elke gang en gerecht zit een verhaal en wordt het een unieke sensatie op zich. Een tipje van de sluier wordt alvast gelicht; één van de thema’s is Flowerpower. De gast ervaart bijna letterlijk het blote voeten gevoel in het gras, en de gerechtjes zijn fleurige kunstwerkjes op zich. De vijf gangen worden zo steeds in een ander uniek tafeldecor gepresenteerd.

    flowerpower_gang

De dames gaan het druk krijgen want naast de 10 Pop-Up diners voor 20 gasten komen er nog 3 diners bij vanwege de enorme belangstelling. Ook bedrijven kunnen met 20 collega’s of relaties op deze bijzondere locatie aan tafel aanschuiven. Vanwege hun pure en biologische concept staan ze 9 juli ook op de Hippie Ibiza fair in het Openluchttheater Vrouwenhof.

hippie ibiza fair
De geheime monumentale locatie voor de komende 3 maanden, aan de rand van het centrum van Roosendaal, is uitermate geschikt voor het creatieve concept. Deze blijft tot het laatste moment een verrassing. Op de dag van het Pop-Up diner ontvangen de gasten per mail het adres van de geheime locatie. Na de zomer zullen ze weer op zoek gaan naar een andere orginele locatie binnen Roosendaal.

Mariëlle en Marloes houden van lekker en puur eten, kakelverse producten en heerlijke wijnen en natuurlijk ontbreekt de gin van de Wenneker niet.  Ze koken bij voorkeur met streekproducten van het seizoen met een spannende twist.

Voor 75,00 p.p. heb je een complete avond uit met een welkomstdrankje, een 5-gangendiner met bijpassende wijnen en een koffie of thee na. En wat voor een koffie en thee na! Gus is hun exclusieve koekjesbakker die voorheen bij Sotheby’s en in Londen als antiquair heeft gewerkt. Zijn verse koekjes met unieke ingrediënten zijn internationaal bekend. En heeft Gus bepaalde verse ingrediënten, zoals pistache noten uit  Sicilië niet meer, dan maakt hij dat koekje gewoonweg niet. Hoe populair het op dat moment ook is. Over goede smaak valt namelijk niet te twisten! De koektrommels bij het proefdiner waren dus ook allemaal leeg vertelt Marloes!

Kortom wil je verzekerd zijn van een onvergetelijke culinaire avond in een bijzondere locatie koop dan snel een foodstories ticket. Het is als het ware theater op tafel wat je niet wil missen!

Hieronder vind je de data van de pop-up diners.

Donderdag 11 mei, Vrijdag 12 mei (VOL), Zaterdag 13 mei (VOL), Donderdag 18 mei (VOL), Vrijdag 19 mei (VOL), Zaterdag 20 mei, Vrijdag 2 juni, Donderdag 8 juni, Vrijdag 9 juni (VOL), Zaterdag 10 juni,  Donderdag 15 juni (VOL), Vrijdag 16 juni, Zaterdag 17 juni

Wil je je eigen Food Stories diner, weet je een perfecte plek voor een pop-up Food Stories diner of wil je met een groep een kookworkshop bij Food Stories volgen? Neem dan contact op via info@foodstories.nu

Een plaatsje voor het Pop-Up diner kun je reserveren door een ticket te kopen:
http://foodstories.nu/Food_Stories/Schrijf_je_in.html

http://www.facebook.com/foodstories.nu
http://www.instagram.com/foodstories.nu