goldbergh-freestyle-sport-roosendaal
Foto: Goldbergh

De mussen vallen net niet meer dood van het dak, maar zitten nog een beetje na te sudderen in het herfstzonnetje. Hoogste tijd om een volgende vakantie te plannen, toch? Bijvoorbeeld de wintersport. Inspiratie kun je opdoen bij Freestyle Sport Roosendaal in de H.G. Dirckxstraat. De winkel is grondig verbouwd en viert dat zaterdag 8 en zondag 9 oktober met een openingsweekend.

Alles voor de wintersport

Freestyle is een stuk groter geworden en die extra vierkante meters worden gebruikt voor een nog breder _ lees: letterlijk álles op het gebied van wintersport_ assortiment. Ook de parkeerplaats is flink uitgebreid. Kortom: wil je er een beetje kek en goed uitgerust bijlopen in de sneeuw, dan moet je hier zeker even een kijkje nemen.

freestyle-sport-roosendaal-rdazzle

“We willen echt onderscheidend zijn in de markt. Niet alleen qua assortiment maar ook op het gebied van het persoonlijke advies waar de klanten tegenwoordig om vragen. Er zijn bijvoorbeeld steeds meer mogelijkheden om voor een skiër of snowboarder schoenen aan te meten die wél lekker zitten en die passen bij je manier van skiën of boarden. Wij geven ook deskundig advies over snow-safety-producten aan wintersporters die graag off-piste gaan, om zo de veiligheid te verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat iedere wintersporter goed voorbereid is en de sneeuw opzoekt met een passende outfit en uitrusting. Daarom bieden we alle specialismen voortaan vanuit één locatie aan. De winkel bij Skidôme in Rucphen is dit seizoen voor het laatst geopend met een beperkter assortiment en sluit op 1 februari 2017”, zegt Maarten Kaas, eigenaar van Freestyle Sport.

Voetscan

In het openingsweekend kun je in de winkel rondsnuffelen en je laten informeren over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van wintersport. Ook kun je een gratis voetscan laten maken door een fysiotherapeut van Orthomedic, zodat je nog beter beslagen ten ijs komt als je snowboard- of skischoenen wil aanschaffen.

Meer weten? Volg Freestyle Sport op Facebook.

Freestyle-sport-roosendaal-rdazzle