hooihuis terras3Het beste terras van Nederland vind je in Roosendaal. Restaurant Het Hooihuis scoort dit jaar de felbegeerde award van Misset Horeca. Ondernemers Koen en Lisette Bakker en hun team staan op één in de Terras Top 100 2016. ‘Een feest op dit terras te mogen zijn’, aldus de jury.

Lisette en Koen Bakker

In Roosendaal wisten we natuurlijk allang dat je bij Het Hooihuis heerlijk buiten kunt zitten in die heerlijke groene tuin met de grote tipitent. Nu weet de rest van Nederland dat ook. Gewoon heel erg goed gedaan door Koen en Lisette Bakker, want ze zijn bij De Stok met niets begonnen. Daar mag Roosendaal hartstikke trots op zijn. Het levend bewijs dat je met overtuiging, ondernemersmoed en goede ideeën heel ver kunt komen, óók in Roosendaal.

hooihuis terras

Publieksprijs

De afgelopen drie jaar sleepte Het Hooihuis in Roosendaal al De Publieksprijs van de Terras Top 100. Dat bewijst in elk geval al dat deze Roosendaalse hotspot veel trouwe en enthousiaste fans heeft. Maar dit jaar ging ook de vakjury overstag. Een quote uit het juryrapport: ‘Helemaal geweldig. Dit is mijn eerste 10.’

Het Hooihuis is het afgelopen jaar bezocht door mystery visitors en de vakjury. Die was ontzettend positief over het terras én de mensen die er werken. Een jurylid: ‘De verleiding was groot om alle andere afspraken van de rest van de dag af te zeggen en heerlijk te blijven zitten op dit mooie terras. We zijn enorm in de watten gelegd en hebben heerlijk gegeten en gedronken. Het was een feestje om hier te mogen zijn.’ En over de medewerkers: ‘Iedereen was oprecht vriendelijk, netjes, professioneel en erg begaan met de gasten.’ Na de tweede ronde volgde ook nog een bezoek van de Hoofdjury. Die nam een kijkje achter de schermen en heeft Koen en Lisette Bakker aan de tand gevoeld over hun beleid en visie. Eindoordeel van de Hoofdjury: ‘Het is een feestje hier te mogen zijn.’

Feestje!

De winst van de award is gisteravond natuurlijk uitgebreid gevierd bij Het Hooihuis. En terecht! Ook van Rdazzle felicitaties voor deze bijzondere Roosendaalse ondernemers!


Foto’s: Facebook.com/hethooihuis