SPONSORED BLOG

Tineke Kluin_Corina Veldhoven_2startparty_Roosendaal
Tineke en Corina van 2startaparty.

Wil je Roosendaal als winkelstad eens op een andere manier beleven? Doe dan op 25 oktober (koopzondag) mee aan de Hop Shop Tour. Een interactieve tocht door Roosendaal, waarbij je met hulp van een speciale app op een andere manier kennismaakt met de ondernemers in het centrum.

Hoe? Dat verschilt per winkel: de een biedt je een drankje aan, een ander heeft een prijsvraag, weer een ander een spetterende aanbieding voor de Hop Shoppers. En het is sowieso verrassend om eens binnen te stappen bij winkels waar je anders niet zo snel zou komen.

Hop Shop Tour

Met de Hop Shop Tour zet het nieuwe bedrijf 2startaparty van Tineke Kluin en Corina Veldhoven zich stevig op de kaart als stadsproducenten. Wil je met je bedrijf een feest organiseren, dan ben je bij dit Roosendaalse duo aan het juiste adres voor een persoonlijke aanpak op maat. Tineke en Corina bedachten het concept van een interactieve winkeltocht en enthousiasmeerden Collectief Roosendaal om ermee aan de slag te gaan.

,,‘We inspire 2 connect’: dat is ons motto. Wij willen met onze evenementen mensen inspireren en verbinden. Wij denken namelijk dat een evenement de ultieme vorm van communicatie is. We duiken echt in de opdracht om daarna met een creatieve en persoonlijke oplossing te komen,’’ vertelt Tineke Kluin. ,,Met de Hop Shop Tour verbinden we bijvoorbeeld de ondernemers en het winkelend publiek in Roosendaal. Dat kan Roosendaal nu eens op een heel andere manier beleven. En we hopen natuurlijk dat de ondernemers ervaren hoeveel krachtiger Roosendaal als winkelstad is als alle neuzen voor een dag dezelfde kant opstaan!’’

 Zo had ik het voor mezelf ook gedaan

Tineke en Corina zijn twee perfectionistische regelnichten met oog voor alle details van een evenement, van het concept en de uitnodiging tot het fotoboek na afloop. De betrokken en super enthousiaste aanpak is hun troef. Voor de Hop Shop Tour gingen ze zelf bij alle ondernemers langs. En ze helpen hen desnoods ook met het bedenken van een leuke activiteit voor die dag. ,,Ook weer dat persoonlijke, dat vinden we erg belangrijk,’’ zeggen ze.

2startaparty2

Zo gaat het ook bij personeels- en relatie-evenementen en productpresentaties van 2startaparty: een leuk kaartje aan je glas bij binnenkomst, een kist met verkleedkleren bij het thema, statafels met led-verlichting bij een discofeest… ,,We denken zoveel mogelijk met de opdrachtgever mee. Het is belangrijk dat we er zelf achter staan, dat we achteraf denken: zo had ik het voor mezelf ook gedaan,’’ zegt Corina.

Perfectionistisch en creatief

Tineke en Corina hebben ruime ervaring in horeca, (facilitair) management, reclame en entertainment. Tineke is al jaren actief in de muziek in Roosendaal als zangeres van Family & Friends. Corina speelt toneel. Ook die ervaringen en de contacten die ze daarbij opgedaan hebben, helpen hen om voor organisaties een leuk programma te bedenken. ,,We vullen elkaar goed aan,’’ zegt Corina Veldhoven. ,,Ik ben meer de doener, Tineke is de denker en administratief heel goed. Allebei zijn we perfectionistisch en creatief.’’ Tineke vult aan: ,,Wat we ook organiseren, we willen mensen echt verbinden. Iedereen kan even de catering regelen, en dat zetten wij ook zeker in als bijvoorbeeld het doel is de sfeer onder het personeel te verbeteren. Maar het gaat ons om de persoonlijke en doelgerichte aanpak. Daarom is bij ons ieder evenement weer anders.’’

Je kunt 2startaparty ook volgen op Facebook!