De nieuwste trends op het gebied van keukendesign ontdek je aanstaande zondag, van 11-17 uur bij Meet & Geniet bij Oosterom Keukens & Interieurbouw. Bij dit sfeervolle lifestyle evenement kun je onder het genot van een hapje en een drankje relaxed winkelen en informatie verzamelen over de nieuwste trends op het gebied van keukens, interieurbouw, mode, woninginrichting en webdesign. En neem gerust de kinderen mee, want voor hen is er heel veel leuks te doen!

flyer

Het wordt een erg leuk evenement, dus zorg dat je erbij bent. Je kunt je aanmelden via meet@oosterom.nl. Locatie: Oosterom Keukens & Interieurbouw, Hoge Berg 13 (Borchwerf), 4704 RH Roosendaal.

Wat kun je allemaal verwachten bij Meet & Geniet?

Oosterom Keukens & Interieurbouw

oosterom profiel keuken

Oosterom Keukens & Interieurbouw ontwerpt en maakt keukens en kasten op maat. Er zijn zoveel mooie materialen! Een keuken die helemaal naar je wens is, met de kwaliteit en de uitstraling van beroemde merken. Van ontwerp tot productie: alles gebeurt onder een dak. Zo krijg je topkwaliteit leveren voor een aanvaardbare prijs. Je krijgt gewoon meer keuken of kast voor je geld!

Qua stijlen, materialen, kleuren en afwerkingen zijn de mogelijkheden eindeloos, zoals je tijdens Meet & Geniet in de showroom kunt zien. Er zijn bijvoorbeeld heel veel handige manieren om je keuken of kast in te delen op de manier die voor jou het prettigst werkt. Je kunt je ook laten informeren over de laatste en toekomstige trends op keukengebied. Wat er volgens eigenaar Hans Oosterom binnenkort aankomt: de koelkast die met een druk op de knop elk product apart bevriest of op de juiste temperatuur brengt (zoals je producten in de magnetron verwarmt). Tijdens Meet & Geniet krijg je 15 procent korting op ee Quooker en zelfs 30 procent korting bij de aanschaf van een keuken (minimaal 10.000 euro). Tijdens Meet & Geniet kun je ook de fabriekshal zien, waar een meubelmaker aan een keuken werkt en natuurlijk al je vragen beantwoordt.

De kids hoeven zich niet te vervelen

Ook heel leuk voor de kinderen: die kunnen met een medewerker van Oosterom de letters van hun naam uitfrezen op een professionele machine! Buiten staat een springkussen, dus de kids hoeven zich niet te vervelen.

Proef-Lokaal

proef lokaal

Roos en Liek van Proef Lokaal staan tijdens Meet & Geniet in de showroom keuken om ter plekke allerlei hapjes te bereiden. Proef Lokaal is een inspiratiebron voor iedereen met een passie voor koken en lekker eten. Roos en Liek werken met lokale producten oftewel ‘lekkers uit de buurt’ en daarmee maken ze de heerlijkste hapjes, zoals hun pesto of hun gezonde én lekkere ontbijtkoeken.

Manoah Styles

manoahset

Manoah Styles staat voor trendy en classy mode en accessoires. ,,Qua stijl moet je denken aan de Parisienne-look,’’ zegt eigenaresse Fleur Claerhoudt. Fleur koopt haar collectie dan ook voor een groot deel in Parijs in. ,,En alles betaalbaar, want ik merk dat de meeste vrouwen graag regelmatig iets nieuws kopen. Vrijwel alle items uit de collectie kosten minder dan 50 euro.’’ Dus wil je er tijdens de feestdagen chique én hip uitzien? Kom snuffelen bij Manoah Styles tijdens Meet & Geniet.

Mijn Huis

mijn huis

MijnHuis Styling en Living van Karin Martens verzorgt interieuradvies, maar je kunt er ook terecht voor mooie Mediterrane spulletjes, zoals Marokkaanse leren poefs, schalen en servieswerk, zilveren schalen, hippie-items, sieraden, kussens en wandkleden en Mexicaanse artikelen. Karin Martens ken je misschien nog van haar boek Never Too Late, waarin ze herenigd wordt met Yiannis, haar Griekse liefde van 25 jaar geleden. Deel twee van haar levensverhaal is inmiddels in de maak en ook dat kun je bestellen tijdens Meet & Geniet.

Meet & Geniet is georganiseerd door Oosterom Keukens & Interieurbouw in samenwerking met Lokaal Gevonden en Rdazzle.
Datum: zondag 29 november, 11.00-17.00 uur
Locatie: Oosterom Keukens & Interieurbouw, Hoge Berg 13, 4704 RH Roosendaal
Ben je er bij? Meld je aan via: meet@oosterom.nl.