NewStyle Kids_mini fashionista_Nik&Nik

  NewStyle Kids_mini fashionista_Nik&Nik

  NewStyle Kids_mini fashionista_Nik&Nik

  foto1


Kleine meisjes willen groot en vooral hip zijn. Dus willen de mini fashionista ’s dezelfde leuke kleren als mama of hun grote zus. Bij NewStyle merkten ze dat maar al te goed als moeders met hun dochters kwamen shoppen. Daarom is de collectie nu uitgebreid met trendy kleding voor meisjes van 6 tot 14 jaar van de merken Little 10Days, Supertrash Girls en Nik&Nik (van Nikkie Plessen).

Kleine meisjes willen er net zo uitzien als mama.

Ook die merken hebben ontdekt dat in veel meisjes een mini fashionista schuilt. En dus kwamen ze allemaal met een collectie voor meisjes die net zo hip & happening is als de volwassen lijn. De kinderkleding van NewStyle is stoer, trendy en eigenzinnig. Supertrash Girls is bijvoorbeeld echt een merk voor kleine fashionista’s die niet bang zijn om een beetje op te vallen. Stoere jeans met gaten, die de kleintjes kunnen mixen met een t-shirt met een leuke tekst of print en een stoer leren jackje. Een paar AllStars of Toms maken die hippe look helemaal af.

  kidsshoes

  kidsshoes2

Van stoer tot schattig: eindeloos combineren

,,Het zijn niet de standaard merken voor kinderkleding die we hier verkopen,’’ zegt Tamara Smeekes van NewStyle. ,,Want veel kleine meisjes willen óók die leuke kleren. Ze willen er net zo uitzien als mama.’’ Alle collecties bieden mogelijkheden tot eindeloos combineren: naar school in een stoere jeans met een sweater of t-shirt, naar een feestje combineert de kleine fashionista de jeans met een hippe top of een blazertje.

  kids2

  IMG_5687 (1)

  kids5

  kids6


Opvallend is dat je in alle collecties veel zwart en wit tegenkomt, in stoere prints. Die kleurencombinatie was, hoe hip ook, lang afwezig in kinderkleding. Daarnaast zie je natuurlijk ook veel frisse pastels voor de meiden. De collectie van Nik&Nik bevat ook veel roze. Maar er is ook veel blauw en wit, bijvoorbeeld voor enkellange t-shirt-jurken, in een marine-thema dat is geïnspireerd door het chique sfeertje aan de Cote d’Azur. Little 10Days, als tegenhanger, heeft een collectie in zachte thema die ballet als inspiratie heeft. Ook veel roze dus, en laten we wel wezen: grote én kleine meisjes houden nu eenmaal van roze. Er zijn schattige tutu-achtige rokjes die superleuk combineren met stoer t-shirt. Maar er zijn ook hartstikke leuke streepshirts uit het deel van de collectie dat de tennisbaan als als inspiratiebron heeft.

Wil je op de hoogte blijven? Volg NewStyle op Facebook

Foto’s: Nik&Nik – Fleur van der Plas