Bron_sieraden_combinaties

    Olivia's Sister-1

    Mrs. Blue Sky

    Stax in the City

    Tanzamania

    Mix & Match

Bron is een van de laatste echt Nederlandse merken in hoogwaardige sieraden. Bron Jewelry is vrouwelijk en klassiek, maar met een eigentijdse twist. Kenmerken voor Bron is de nonchalante mix van luxe materialen: goud, gecombineerd met edelstenen, parels en diamanten in allerlei kleuren. Sieraden waarmee je spannende en hippe combinaties kunt maken en die je elke dag wel wil dragen.

Individueel advies van Heleen Bron

Juwelier Herbers & Jenniskens in de Passage opent deze week een Bron-corner en viert dat met een Bron-vierdaagse, van donderdag 22 tot en met zondag 25 oktober. Wat je daar kunt verwachten? Onder het genot van een glaasje champagne en een amuse kun je in de winkel bijna de hele collectie van Bron Jewelry bewonderen: ringen, armbanden, colliers en oorbellen. De nadruk ligt daarbij op de laatste lijn van Bron, de ‘Patches of blue’. Die omvat veel rosé goud, gecombineerd met bijzondere blauwe edelstenen als London Blue Topaas, Tanzaniet in twee kleurschakeringen en zelfs Electric Blue diamant. Bovendien komen Monique van Bron Jewelry (zaterdagmiddag) en Heleen Bron zelf (zondagmiddag) bij Herbers & Jenniskens langs voor uitleg en individueel advies. Hoe leuk is het als jij je eigen combinatie samen hebt gesteld met de drijvende kracht achter Bron? Herbers & Jenniskens heeft samen met Bron bovendien een leuke goody bag voor je samengesteld.

Heleen Bron_Bron sieraden
Heleen Bron.

Bron uit Schoonhoven is nog steeds een echt familiebedrijf en bestaat al sinds 1888. Vrijwel de gehele collectie wordt in Nederland ontworpen en gemaakt. Heleen Bron zegt over haar collectie: ,,Ze moet vrolijk, ingetogen, draagbaar en vooral vrouwelijk zijn.’’ Sieraden van Bron moeten de persoonlijkheid van de draagster niet overstemmen, maar onderstrepen, vindt de ontwerpster.

Even classy als casual

Je herkent Bron Sieraden aan de kleurrijke stenen, de eigentijdse vormgeving en de bijzondere en luxe materialen. Dat resulteert in sieraden die even classy als casual zijn, die je elke dag kunt dragen en waarmee je eindeloos kunt combineren.

 

Individuele combinaties maken is dé trend in luxe sieraden, vertelt Michel Herbers van Herbers & Jenniskens. ,,Twee of drie ringen bij elkaar, iedere combinatie met zijn eigen unieke look en kleurenpalet. Ook zie je nu veel rosé en wit goud.’’ De collectie van Bron biedt voor zulke combinaties heel veel mogelijkheden.

Foto’s: Bron Jewelry

Meer weten? Kijk op http://www.herbers-jenniskens.nl of volg Herbers & Jenniskens op Facebook.