Rdazzle's Funky Friday

Zin in de zomer. DJ Jessy Jane, oftewel Jessica Prins, organiseert komend weekend in het Vrouwenhof het lounge-event Blow. Genieten van muziek in een relaxte en Ibiza-achtige sfeer. Om in de stemming te komen op deze Funky Friday alvast een voorproefje!

Jessica Prins is jarenlang zelfstandig ondernemer geweest, maar in haar vrije uurtjes was zij altijd tot in de late uurtjes op de dansvloer te vinden. In 2014 heeft zij besloten het roer totaal om te gooien en volledig voor de liefde van de house-muziek te gaan. De afgelopen jaren heeft Jessy Jane keihard gewerkt om te komen waar ze nu staat. Een volwaardig dj in de muziekstijl waar zij van houdt, namelijk tech house met een heerlijke funky grooyy beat. Inmiddels heeft Jessica haar energieke sets op heel veel evenementen in diverse venues mogen laten horen, in heel Nederland maar ook in België kennen ze haar naam. Ook op het party-eiland Ibiza is Jessy Jane een graag geziene gast.

DJ Jessy Jane_Jessica Prins_Funky Friday
DJ Jessy Jane

Afgelopen jaar draaide Jessy Jane op de Hippiefair in het Openluchttheater Vrouwenhof.  Ze was zo te spreken over de bijzondere locatie dat ze de organisatie belde en vroeg of er een klein Lounge-event zou kunnen plaatsvinden. Relaxed en met een Ibiza- achtige sfeer. Haar organisatie Blow Events bestaat dit jaar 1 jaar en dat wilde Jessica op een bijzondere locatie vieren. In het Openluchttheater dus! Zaterdag 16 april is iedereen vanaf half 3 welkom bij Blow Outdoor Mini Fest. De toegang is gratis. Om 22.30 uur start de afterparty in Dakota’z en dan zal er steviger gedraaid worden!

blow

Je hoeft niet bang te zijn voor regen, Jessica is op alles voorbereid. ,,Het zou natuurlijk geweldig zijn als het droog blijft. Maar we hebben een tent, die eventueel half gesloten kan worden, dus ook bij regen wordt het gewoon een geweldig feest!”

De Funky Friday van Jessica Prins

Mooi lijstje weer, wij krijgen al helemaal zin in Blow. ,,Ik heb gewoon zoveel muziek die ik aan mensen wil laten horen!”, zegt Jessica. ,,Ik zou morgen al weer tien andere nummers kiezen.”

1; Chicks Luv Us, Medeew | A Chipe A Chope (Cuartero Remix).

2. Gershon Jackson | Take it Easy (Sonny Fodera & Mat.Joe Remix)

3. Hyladomid| The_Voice

4. Niggeman | alex-makayuni

5.  John Nedza, Gazeebo | Left my feet in San Francisco

6. Eida (Paul C & Paolo Martini Remix)

7. Take the Message (Original Mix)

8. Hot Since 82 | Voices (Original Mix)

Card

9.Joris Voorn | We’re all clean

10. Suga Technasia | Green Velvet

Rdazzle’s Funky Friday

De complete playlist met muziek uit alle afleveringen van Rdazzle’s Funky Friday vind je hier: