Rdazzle's Funky FridayKomend weekend is de feestelijke opening van Openluchttheater Vrouwenhof. Zondag 1 mei kun je daar vanaf 13.00 uur onder meer genieten van veel voorproefjes op het programma van komende zomer. Robin van Sundert is daar ook bij, zij laat je dan alvasty iets zien en horen van de voorstelling Ne Me Quitte Pas, waarmee zij op 15 mei samen met Carmen Hack en TegenBeterWetenIn in het openluchttheater staat. Hoogste tijd voor een Funky Friday met Robin van Sundert.

robin van Sundert
Robin van Sundert

Robin van Sundert is een meisje van het type: ‘eruit halen wat erin zit’. Zingen doet ze al heel haar leven. Op dit moment geeft ze musicallessen aan kinderen van 6 tot 20 jaar. Aan de Avans Hogeschool studeert ze HRM. Robin: ,,Als ik zing doe ik vooral de dingen die ik leuk vind, omdat ik geloof dat het leven te kort is om bezig te zijn met waar je niet gelukkig van wordt. In mijn vrije tijd spring ik ook nog graag parachute. Als het weer beter wordt, hoop ik weer een vaak te kunnen springen!’’

Ne me Quitte Pas

Nemequittepas

Wat kunnen we verwachten van Ne Me Quitte Pas? ,,’Ne me quitte pas’ is een kleinkunstevenement, vernoemd naar het bekende lied van Jacques Brel. Er worden nummers vertolkt van bekende artiesten zoals Herman van Veen, Theo Nijland, Wende Snijders en er wordt eigen materiaal gespeeld. Al met al een leuke middag met mooie muziek en lekker eten en drinken verzorgd door de Bonnefooi!’’

Rara, welk lied staat op nummer 1 bij de Funky Friday van Robin van Sundert?

 De Funky Friday van Robin van Sundert

1.Jacques Brel | Ne me quitte pas

,,Dit vind ik het mooiste nummer ooit gemaakt. Heel puur en echt. Ik heb er dan ook niet voor niets een tatoeage van.’’

2. Racoon | Love you more

,,Dit nummer heeft voor mij veel persoonlijke waarde. Mijn opa sprak geen Engels, maar uit dit lied kon hij toch de waarde halen. Toen hij dit lied hoorde zei hij tegen mijn oma, ik houd van je en iedere dag houd ik meer van je. Hij is helaas ondertussen overleden.’’

3. Eva Cassidy | Autumn Leaves

,,Dit nummer heeft mij altijd al geraakt. Ik zong het al van jongs af aan als ik op moest treden. Ik word er rustig van.‘’

4. Herman van Veen | Weet je nog

,,Dit is het lievelingsliedje van papa van Herman van Veen. Zo ben ik ermee bekend geraakt. Nu zing ik het graag zelf, met altijd mijn papa in gedachten.’’

5. Linkin Park | In the End

,,Op mijn 14e was ik helemaal fan van Linkin Park en andere rockbandjes. Omdat ik zo graag naar een concert wilde heeft mama mij meegenomen naar Dusseldorp om daar Linkin Park te kunnen zien optreden.’’

6. Frank Sinatra | My Way

,,Dit nummer mag zeker niet ontbreken. Ik vind het een prachtig nummer en als ik iets geleerd heb in de afgelopen jaren is dat ik mijn leven maar op een manier wil leiden, en dat is ‘my way’.’’

7. Elvis Presley | Always on my mind

,,Papa kreeg hier vroeger wel eens tranen van in zijn ogen. Dat is me altijd bijgebleven van dit liedje.’’

8. Toto | Rosanna

,,Een goede vriend van mij is dol op Toto dus we zijn laatst naar het concert geweest in 013. Dit is mijn favoriete nummer van de groep.’’

9. U2 | Where the streets have no name

,,Prachtig nummer! ‘’

10. Rammstein | Du Hasst

,,Super gaaf nummer en gave band en ik vind het echt fantastisch dat Frans Bauer dit ooit gezongen heeft.‘’

Rdazzle’s Funky Friday

De complete afspeellijst met alle afleveringen van Rdazzle’s Funky Friday vind je hier: