SPONSORED BLOG

    Bestand 22-09-15 18 50 24

Afgelopen zomer kon je op Rdazzle al kennismaken met Fleur Claerhoudt en haar nieuwe modeconcept Manoah Styles. De summersales die zij organiseerde in het sfeervolle pand van Yoga Studio Roosendaal was een enorm succes. Maar nu is de herfst begonnen en natuurlijk is er wéér een verkoop: vrijdag 25 september van 14.00 tot 21.00 uur én zaterdag 26 september van 12.00 tot 17.00 uur bij Yoga Studio Roosendaal in de Oude Bakkerij aan de Raadhuisstraat 62B.

Shoppen is beleving

Shoppen is beleving, vindt Fleur Claerhoudt. En dus mikt ze op gezelligheid met haar sales op locatie: wijntje erbij, lekkere muziek op de achtergrond én natuurlijk een stijladvies van Fleur. Die persoonlijke touch is belangrijk, zegt ze. Daarom verkoopt ze haar kleding ook graag aan huis. Zo’n fashion home-sale kun je thuis organiseren met vriendinnen of collega’s of op een plek die je zelf hebt uitgekozen. In een ongedwongen sfeer kun je dan onder het genot van een hapje en een drankje kleding uitzoeken en daarbij krijg je ook nog deskundig advies van Fleur.

Bestand 22-09-15 18 49 46

In de Manoah Styles webshop kan je op elk moment verder winkelen of iets bijbestellen.

,,Chic, met een stoere touch,’’ zo omschrijft Fleur de collectie van Manoah Styles. ,,Ik ben heel erg van het combineren. Dat leuke bloesje kun je dragen op een stoere broek met sneakers, maar op een kokerrok met pumps heeft het weer een heel andere uitstraling.’’

 De krentjes in de pap

Bestand 22-09-15 18 50 48

Fleur reist regelmatig naar Parijs en Amsterdam om kleding en accessoires in te kopen. Geen vaste merken, maar gewoon wat haar aanspreekt en een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Ze koopt steeds kleine series in en wisselt haar collectie een paar keer per seizoen. ,,Ik ben echt op zoek naar de krentjes in de pap,’’ zegt Fleur. Zo kwam ze uit Parijs terug met geweldige vestjes met een bijzondere afwerking, in een menging van zijde en viscose in een prachtige brique-tint die nu helemaal in is. Net als in de zomer zie je weer veel hippe, relaxed vallende blouses en comfortabele vesten. Allemaal heel leuk op een skinny broek, maar ook chique op een smalle rok.

Bestand 22-09-15 18 48 31Daarbij gaat Fleur voor het complete plaatje: ze verkoopt niet alleen kleding, maar ook accessoires als shawls en tassen. Dat slaat kennelijk aan, want Manoah Styles bestaat nog maar een paar maanden maar heeft zeker in Roosendaal al een behoorlijke naamsbekendheid opgebouwd.

Sweatdress

Bestand 22-09-15 18 47 45Wat staat ons voor de herfst allemaal te wachten op modegebied? Een kleur die komende winter heel hot is, is bordeauxrood volgens Fleur. Ook grijs en vergrijsd groen zie je terug in de herfstcollectie van Manoah Styles. Wat je de komende winter natuurlijk weer heel veel ziet is zwart. ,,Black is back!’’, belooft Fleur. Heel leuk zijn ook de stoere kleren van Juul & Belle die Fleur verkoopt, zoals de t-shirts met tekst-prints, de sweatdress en de sweat bikerpants. ,,Super draagbaar en hij blijft mooi,’’ belooft Fleur.

MijnHuis

    kussenstizann

    IMG_2147


Behalve Manoah Styles kun je komend weekend bij Yogastudio Roosendaal ook terecht voor woonaccessoires van MijnHuis van Karin Martens. Zij verkoopt daar onder meer superstoere kussens met leren afwerking van TizAnn en robuuste keramieken potten, waarmee je je huis een lekker herfstsfeertje geeft.

Blijf je graag op de hoogte? Volg Manoah Styles op Facebook en Instagram!

Lees ook: Summer fashion sale van Manoah Styles.