benvenuto-sneakersuit-wim-vromans-roosendaal

In de vrouwenmode is de scheiding tussen net en casual al lang vervaagd, maar ook bij mannen gebeurt dit steeds meer. Zij combineren hun pak met hippe sneakers of dragen een mooi colbert op een spijkerbroek. De nieuwste ontwikkeling: het joggingpak! En dan moet je niet denken aan zo’n sportieve slobberbroek waar je je wekelijkse 10 km in rent of Roy-Donders-style mee op de bank voor de buis hangt. Nee, wat wij bedoelen is een écht pak, maar dan gemaakt van joggingstof (jersey). Wij kwamen bij Wim Vromans een hele mooie tegen, van Benvenuto. Die noemt hem overigens de ‘sneaker suit’, wat misschien wel een leukere benaming is.

Een sneaker suit is gewoon een harstikke hip en trendy pak en het zit nog erg comfortabel ook. Dat kan reuze handig zijn, als je onverhoopt toch opens een sprintje moet trekken zoals je in het filmpje van Benvenuto ziet. Wij verheugen ons er erg op om hip geklede mannen dergelijke capriolen te zien uithalen in Roosendaal!


De jogging of sneaker suits worden vaak afgewerkt met nieuwe, technische materialen, die ook weer zorgen voor een sportieve touch. Benvenuto werkt bijvoorbeeld met neopreen. Je kunt het sneaker suit dragen met een mooi clean overhemd, maar ook met een leuk t-shirt, zoals die van het hippe Hollandse merk Liger in de collectie van Wim Vromans.
Schermafbeelding 2016-06-20 om 15.22.56

Met gewoon maar een paar sneakers onder je pak, kun je trouwens ook behoorlijk de plank mis slaan. Daarom even een paar basisregels op een rijtje (al is het maar om aan je laars te lappen…).  Houd rekening met de materiaalkeuze. Sneakers staan hartstikke tof onder een katoenen of linnen pak en natuurlijk zeker onder een sneaker pak, maar bij tweed is het minder stijlvol. Sneakers moeten een beetje passen bij je pak. Dus: eenvoudige basic sneakers bij een klassiek of ingetogen pak, high fashion of designer sneakers onder een modern pak.

Vaste Klantendagen

Benieuwd? Dan moet je deze week zeker even binnenlopen bij Wim Vromans, tijdens de de Vaste Klanten Dagen, met seizoenskortingen van 20, 30 en 50 procent:

  • Donderdag 23 juni van 9.30 tot 21.00 uur
  • Vrijdag 24 juni van 9.30 tot 21.00 uur
  • Zaterdag 25 juni van 9.30 tot 17.00 uur
  • Zondag 26 juni van 12.00 tot 17.00 uur

Volg Wim Vromans op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste acties en aanbiedingen.